Budapest Navigátor / Jogi nyilatkozat

Shopping and Lifestyle Guide

Jogi nyilatkozat

 

A www.budapestnavigator.hu az f128 Bt. szolgáltatása.

A www.budapestnavigator.hu-n megjelent hírek, cikkek, képek, interjúk továbbközléséhez a weboldal üzemeltetője csak abban az esetben járul hozzá, ha erről előzőleg írásban megállapodtak a felek, valamint a továbbközlés csakis a forrás pontos megjelölésével történhet.

A szolgáltató előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének, vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program, stb.) feldolgozása és értékesítése.

Tehát az oldalon található adatok kereskedelmi forgalomba nem hozhatók sem eredeti, sem szerkesztett változatukban. A www.budapestnavigator.hu-n található más weboldalakra mutató linkekért és az ezen linkek által elért weblapok tartalmáért, illetve ezen weblapok adatkezelési biztonságáért az f128 Bt. semminemű felelősséget nem vállal. A www.budapestnavigator.hu hiteles és pontos tájékoztatásra törekszik, azonban weboldalon megjelenő információk azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget.

A www.budapestnavigator.hu weboldalon megjelenő információk és adatok bármilyen módon való felhasználása kizárólag a felhasználó saját felelősségére történhet.

Budapest Navigátor 2008.

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

Nyelv választás

Hungarian version
Angol verzió

Belépés

Regisztráció

Elfelejtetted?

Friss kommentek

  • „...”

    ()

    -

FEEDS

Aktuális szám

Hirdetések